Odgovori na tri vprašanja in se poteguj za lepo nagrado!

Nagradna igra traja od 15.3.2017 do vključno 15.4.2017. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani republike Slovenije, sodeluješ pa lahko z enim veljavnim e-naslovom.

Med sodelujočimi v nagradni igri bomo ob zaključku nagradne igre naključno izžrebali tri dobitnike nagrade pametnega ključa USB Gemalto .NET K30 za hrambo digitalnih potrdil. Nagradno igro organizira zavod Državljan D, sponzor nagrad pa je podjetje CREA Plus d.o.o.

ODGOVORI NA VPRAŠANJA (znotraj obrazca)

Nagradna igra Podpis na varno! je zastavljena z namenom dvigovanja zavesti o varnih spletnih komunikacijah in varni hrambi digitalnega podpisa. Sodelujoče v nagradni igri nagovarjamo k uporabi tehnologij in oblikovanju uporabniških navad, s katerimi dvigujejo stopnjo lastne varnosti in zasebnosti.

Vsak sodelujoči dobi zaporedno številko e-kupona, s katero se uvrsti v nagradni žreb ob zaključku nagradne igre. S sodelovanjem v nagradni igri se uporabnik strinja, da njegov elektronski naslov vključi med prejemnike mesečnega novičnika Cryptoparty Slovenija, od katerega se lahko kadarkoli odjavi.

Žreb bo v prisotnosti strokovne komisije na sedežu zavoda Državljan D. Žreb ne bo javen. Za žreb se uporabi generator naključnih števil spletnega mesta random.org.

Več informacij: Pravilnik sodelovanja