Politika zasebnosti spletnega mesta Cryptoparty Slovenija

Spletno mesto Cryptoparty Slovenija, na katerem se trenutno nahajte, upravlja neprofitni zavod Inštitut Državljan D, ki je registriran na naslovu Knezov štradon 15, 1000 Ljubljana, Slovenija.

E-novičnik

Cryptoparty Slovenija e-novičnik je elektronsko sporočilo, ki ga enkrat mesečno pošljemo naročnikom, ki so se nanj naročili. Vsebuje novice ter ostalo vsebino, ki je povezana s projektom Cryptoparty Slovenija. Občasno na iste naslove pošiljamo tudi vabila na dogodke, ki jih organiziramo v sklopu projekta Cryptoparty Slovenija.

Za potrebe pošiljanja Cryptoparty Slovenija e-novičnika uporabljajmo kombinacijo vtičnika Knews ter strežnik za pošiljanje Mailgun.

Baza naročnikov na Cryptoparty Slovenija e-novičnik vsebuje naročnikov elektronski naslov.

Za vsakega naročnika v bazi beležimo naslednje informacije: elektronski naslov, podatek o odprtju posamezne izdaje novičnika in klike na posamezne povezave znotraj posamezne izdaje novičnika.

Ko se naročnik odjavi, se njegov e-naslov z vsemi informacijami v bazi hrani do naslednjega rednega izbrisa odjavljenih naslovov. Odjavljene naslove brišemo enkrat mesečno.

Baza se hrani na strežnikih, ki se fizično nahajajo na ozemlju republike Slovenije, med pošiljanjem pa se izvozi v Združene države Amerike, kjer domujejo strežniki storitve Mailgun.

Merjenje obiska spletnega mesta

Za merjenje obiska spletnega mesta Cryptoparty Slovenija uporabljamo orodje Google Analytics.